De rechten en plichten van de werknemer

Als werknemer met een arbeidsovereenkomst heeft u bepaalde rechten en plichten. Bent u (op staande voet) ontslagen of is uw werkgever van plan om u te ontslaan? Als arbeidsrecht advocaat Nijmegen kan Kop Advocaten u adviseren over de gevolgen van uw ontslag en waar u aan moet denken. Ook bij zaken als arbeidsconflicten, arbeidsongeschiktheid, vaststellingsovereenkomsten, contracten en non-activiteit helpen wij u graag met een helder advies en concrete acties. We zijn goed bereikbaar, zelfs via Whatsapp.

Mediation

Kop Advocaten gelooft sterk in de kracht van mediation. We hebben hier veel ervaring mee en het heeft vaak een zeer positief effect. We bemiddelen tussen werkgever en werknemer, zodat we wellicht de gang naar de rechter kunnen voorkomen. Mocht mediation niet werken, dan kunnen we andere middelen inzetten.

Wilt u op de hoogte blijven van uw rechten en plichten als werknemer? Bekijk ook onze blog.

Staat uw probleem er niet bij?

Wij kunnen u altijd helpen en staan overal voor open…

“Van A-Z heel gemakkelijk, snel, en doortastend. Roel is een betrokken Advocaat die weet waar hij het over heeft. Hij gaat tot het gaatje om iemand te helpen. Dat heeft hij echt super gedaan!”

“Geduld is in mijn geval een schone zaak gebleken en daarin heeft Kop Advocaten mij perfect bijgestaan. Het procederen tegen een buitenlandse werkgever had bij aanvang wat voeten in de aarde, gelet op de enorme tegenwerking welke wij ondervonden, maar naarmate deze fout op fout ging maken heeft de standvastigheid van mr. Kop zijn vruchten afgeworpen.”

“Vanaf de andere kant van de tafel heb ik Roel Kop ontmoet bij een case. Ik heb Roel toen al leren als een vakkundig en gedreven persoon. We hebben contact gehouden want ik heb altijd gedacht dat ik hem nog wel eens nodig zou hebben. En dat gebeurde. Ik ben door Roel als Maida heel goed geholpen, ze gaven goede adviezen, waren creatief maar bovenal betrokken. Ik kan hen zeker aanbevelen!”

“Na mijn ontslag ben ik op een geweldige manier geholpen door Roel en Marja. Ze werken op een laagdrempelige manier; zijn heel betrokken maar blijven daar tegelijkertijd ook zakelijk bij. Roel wist goed in te schatten wat voor type mens hij tegenover zich had en ging daar perfect mee om. En ook de ‘nazorg’ is super. Regelmatig laat hij nog wat van zich horen. Top Kop! Dank je/jullie wel!”

“Roel Kop heeft me zeer persoonlijk en kundig geadviseerd bij het beëindigen van mijn arbeidsovereenkomst na 18 jaar. We hebben ons beiden pro actief en zakelijk zeer correct opgesteld naar mijn werkgever en ik ben hem en Marja zeer dankbaar voor hun inzet voor mijn belangen! De betrokkenheid van hen beiden hebben me erg goed gedaan in een te lang traject van afscheid nemen na 18 jaar. Bedankt en dat het jullie goed mag blijven gaan.”