Kop in Beeld

De digitale verzameling van Kop advocaten

Omdat één beeld meer zegt dan duizend woorden

Een advocaat doet veel meer dan alleen pleiten. Om dat te laten zien, heeft Kop Advocaten de rubriek KOP in Beeld in het leven geroepen. Hierin ziet u ons van een hele andere kant. Tijdens ontmoetingen met collega’s, in onze vrije tijd, aan de lunch…

We delen leuke, verrassende en soms ook hele gewone beelden met u. Houd KOP in Beeld dus in de gaten!

BioskopDe Bioskop

De artikelen van Kop Advocaten

Artikel “Change”

Download PDF

Nieuwsbrief nr. 18

Download PDF

“Geduld is in mijn geval een schone zaak gebleken en daarin heeft Kop Advocaten mij perfect bijgestaan. Het procederen tegen een buitenlandse werkgever had bij aanvang wat voeten in de aarde, gelet op de enorme tegenwerking welke wij ondervonden, maar naarmate deze fout op fout ging maken heeft de standvastigheid van mr. Kop zijn vruchten afgeworpen.”

“Ik ben door Maida Sahman en Roel Kop op een geweldige manier geholpen. Er was veel persoonlijke aandacht, mijn probleem werd zeer serieus genomen, maar we hebben ook gelachen. De sfeer was altijd ontspannen. Er werd gewerkt aan de mogelijkheden en gewezen op de ónmogelijkheden. Een goed team!”

“Na mijn ontslag ben ik op een geweldige manier geholpen door Roel en Marja. Ze werken op een laagdrempelige manier; zijn heel betrokken maar blijven daar tegelijkertijd ook zakelijk bij. Roel wist goed in te schatten wat voor type mens hij tegenover zich had en ging daar perfect mee om. En ook de ‘nazorg’ is super. Regelmatig laat hij nog wat van zich horen. Top Kop! Dank je/jullie wel!”

“Was even wennen (aan elkaar natuurlijk) Voorop staat natuurlijk het advies vanuit het juridisch kader, maar daarnaast staat de interesse in de persoon volledig voorop. De situatie waarbinnen en waardoor wordt daarmee volwaardig meegenomen in het traject. Daarmee komt de oplossing vanzelf dichterbij”.