Over Kop Advocaten

Een team van specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Nijmegen
Betrokken, gedreven en creatief!

Onze kernwaarden

De aanpak van Kop Advocaten bestaat uit een ingredienten-mix van professionaliteit, gedrevenheid en kennis aan de ene kant; persoonlijke benadering, een knipoog en een snufje humor aan de andere kant.

Deskundig

Betrokken

Inlevingsvermogen

Toegankelijk

Creatief

Lef

Persoonlijk en laagdrempelig

Een advocaat luistert vaak goed omdat het moet. Bij Kop Advocaten doen we dat anders: we luisteren met oprechte aandacht, omdat we dat belangrijk vinden. We zijn zeer betrokken bij onze cliënten en zorgen ervoor dat u zich écht gehoord voelt. Persoonlijk, informeel, laagdrempelig: dat is precies wat u van ons kunt verwachten.

Specialisatie arbeidsrecht

Wat ons ook anders maakt, is onze specialisatie in arbeidsrecht Nijmegen. Het geeft ons energie om werknemers uit de brand te helpen en werkgevers bij te staan. Dat doen we met een flinke dosis lef, actuele kennis en ervaring.

Team Kop advocaten

Missie en visie?

Wij, als Kop Advocaten handelen vanuit onze eigen missie en onze eigen visie. We zien dit als de leidraad voor ons kantoor. Als een soort van algemene voorwaarden.

Meer over onze missie en visie

Ons team van specialisten

Arbeidsrechtadvocaat Roel Kop begon in 2013 na zestien jaar ervaring bij een middelgroot kantoor in Nijmegen zijn eigen praktijk. Inmiddels is het team van Kop Advocaten uitgebreid met nog 2 arbeidsrechtadvocaten:  Ahmed Achouitar en Daniëlle de Hamer.