Arbeidsrecht voor de werkgever

Ontslagen, niet-functionerende medewerkers, reorganisaties, vaststellingsovereenkomsten, dossieropbouw: allemaal zaken die horen bij arbeidsrecht voor de werkgever. Kop Advocaten is er voor u in iedere fase. Ons hart ligt bij het mkb. Ook familiebedrijven staan we regelmatig bij. Onze tarieven zijn laagdrempelig en passen bij deze doelgroep. Het treffen van een goede regeling staat bij Kop Advocaten altijd voorop.

Duurzame relatie

Met werkgevers bouwen we graag een duurzame relatie op, aangezien u waarschijnlijk vaker behoefte heeft aan onze diensten. We sparren veel met onze cliënten en delen onze kennis met plezier. Dat doen we bijvoorbeeld door het geven van lezingen of presentaties.

Wilt u op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen in het arbeidsrecht voor de werkgever? Bekijk ook onze blog.

Staat uw probleem er niet bij?

Maak een afspraak voor een vrijblijvend 1e adviesgesprek.

“Kop advocaten is, in mijn ogen, een zogenaamde 3.0 organisatie. Samenwerking en gelijkwaardigheid zijn daar o.a. de kenmerken hiervan. Dit in tegenstelling tot hiërarchie en macht, zoals je die bij een 1.0 organisatie ziet en ervaart. Bij Kop advocaten zie ik de 3.0 organisatie vooral terug in hoe ze met mij als cliënt omgaan. Hun werkwijze gaat er van uit dat ik ook een kennisdrager en “mede werker en denker” ben. Bij Kop advocaten is co-creatie en dialoog eveneens cruciaal. De meeste zaken worden in goed overleg of mediation geschikt, zo ook mijn geschil. In alle zaken levert Kop advocaten zeer accurate en actuele juridische kennis. Ze putten uit opgeteld meer dan 33 jaar ervaring. Dit zetten zij, samen met de situationele kennis, belangen en inzichten van de cliënt, om in creatieve strategieën. Hiermee is Kop advocaten voor haar cliënten een (business)partner. Roel Kop en zijn kantoorgenoten zijn personen die naast hun cliënten staan. Voor mij voelde het alsof een vriend mij steunde en aanvulde in de tijd dat ik dat heel hard nodig had.”

“Ik ben door Maida Sahman en Roel Kop op een geweldige manier geholpen. Er was veel persoonlijke aandacht, mijn probleem werd zeer serieus genomen, maar we hebben ook gelachen. De sfeer was altijd ontspannen. Er werd gewerkt aan de mogelijkheden en gewezen op de ónmogelijkheden. Een goed team!”

“Allereerst vind ik het belangrijk te melden dat ik zowel met Maida (M.) Sahman als Roel (R.K.A.) Kop samengewerkt heb. Mijn ervaring met Kop Advocaten is zeer goed. Naast de casussen waarbij zij mij professioneel hebben begeleid en geadviseerd, informeren zij ook pro actief over de nieuwste wetgevingen en de jurisprudentie hierover zowel via hun nieuwsbrief als lezingen. Daarnaast zijn zij zeer goed in staat juridische taal om te zetten in lekentaal en zijn zij zeer betrokken. Ze denken actief mee met de ondernemer.”

“Om te beginnen ben ik geholpen door meerdere mensen, wat op mij een erg goede indruk maakte, want ook al was dit misschien niet in werkelijkheid zo, het leek alsof het hele kantoor betrokken was. Verder was ik erg blij met de persoonlijke benadering en een de zeer duidelijke financiële afspraken. Om maar te zwijgen over de interessante artikelen (vooral die over auto’s) die mij regelmatig werden toegestuurd!”

“We hadden op (zeer) korte termijn een advocatenkantoor nodig i.v.m. een kwestie met één van onze medewerkers. Na het benaderen van Kop advocaten werd ons probleem meteen begrepen en werden we op een zeer adequate manier geholpen en werden de juiste adviezen gegeven. Ook na de hele zaak blijft Kop advocaten oprecht betrokken. Uiteraard moet de dienstverlening betaalt worden, maar voor Kop advocaten stond de zaak op de eerste plaats en is er later een zeer schappelijk factuur verstuurd, waar vele kantoren misbruik van zouden hebben gemaakt. Al met al dus 100% tevreden!”

“Was even wennen (aan elkaar natuurlijk) Voorop staat natuurlijk het advies vanuit het juridisch kader, maar daarnaast staat de interesse in de persoon volledig voorop. De situatie waarbinnen en waardoor wordt daarmee volwaardig meegenomen in het traject. Daarmee komt de oplossing vanzelf dichterbij”.