Over Kop Advocaten

Een team van specialisten op het gebied van arbeidsrecht in Nijmegen
Betrokken, gedreven en creatief!

Persoonlijk en laagdrempelig

Een advocaat luistert vaak goed omdat het moet. Bij Kop Advocaten doen we dat anders: we luisteren met oprechte aandacht, omdat we dat belangrijk vinden. We zijn zeer betrokken bij onze cliënten en zorgen ervoor dat u zich écht gehoord voelt. Persoonlijk, informeel, laagdrempelig: dat is precies wat u van ons kunt verwachten.

Specialisatie arbeidsrecht

Wat ons ook anders maakt, is onze specialisatie in arbeidsrecht Nijmegen. Het geeft ons energie om werknemers uit de brand te helpen en werkgevers bij te staan. Dat doen we met een flinke dosis lef, actuele kennis en ervaring.

Ons team van specialisten

Arbeidsrechtadvocaat Roel Kop begon in 2013 na zestien jaar ervaring bij een middelgroot kantoor in Nijmegen zijn eigen praktijk. Inmiddels is het team van Kop Advocaten uitgebreid met nog drie arbeidsrechtadvocaten:  Maida Sahman, Marja Mertens en Ahmed Achouitar.

mr. Roel (R.K.A.) Kop
Advocaat

Motto van Roel:

‘Je kunt elke dag opnieuw beginnen.’

Betrokken. ‘Gewoon’, oftewel toegankelijk. En een echte doener. Dat is Roel Kop, advocaat arbeidsrecht in Nijmegen.

Hij koos er bewust voor om een kleine arbeidsrechtpraktijk te starten. Niet alleen omdat hij daardoor een lager tarief kan hanteren, maar ook vanwege een snellere en persoonlijke werkwijze.

Hij ondersteunt u graag bij al uw vraagstukken en kwesties betreffende arbeidsrecht en ontslagrecht.

Opleiding

-Nederlands recht Universiteit van Utrecht, 1994

-Postacademische opleidingen PALA, Grotius, TMA

Vereniging

Lid VAARA en VAAN

Bijzonderheden

Roel leidt graag mensen op en ontving hiervoor de Zilveren Patroon.

Persoonlijk

Roel gaat in zijn vrije tijd graag uit eten.

mr. Maida (M.) Sahman
Advocaat

Maida heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Tijdens haar studie werkte Maida als griffier bij de rechtbank in Zutphen.

Sinds november is 2013 zij als juridisch medewerker werkzaam bij Kop Advocaten. Als juridisch medewerker heeft Maida zich verder gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Maida is in de zomer van 2015 beëdigd als advocaat. In 2018 heeft Maida de beroepsopleiding voor advocaten succesvol afgerond.

Opleiding

Nederlands recht afstudeerrichting Burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen, 2014

Beroepsopleiding Advocaten, 2018

Vereniging

-Vereniging voor arbeidsrecht

-Vereniging De Jonge Balie te Gelderland

Persoonlijk

Maida is sportief en gaat er graag op uit met haar racefiets. Verder houdt ze van fotograferen, festivals, muziek en reizen.

mr. Marja (M.A.) Mertens LL.M.
Advocaat

Marja heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Voordat ze afstudeerde heeft Marja een jaar in Amerika gestudeerd aan de Pennsylvania State University en heeft daar ook een master behaald.

Na haar stageperiode is Marja in maart 2015 als juridisch medewerker aan de slag gegaan bij Kop Advocatuur. In januari 2016 is ze beëdigd als advocaat.

Marja spreekt vloeiend Engels en kan daardoor ook Engelstalige cliënten uitstekend bedienen.

Opleiding

Master of Laws (LL.M) Pennsylvania State University, 2014

Nederlands recht afstudeerrichting Burgerlijk recht Radboud Universiteit Nijmegen, 2014

Beroepsopleiding Advocaten, 2018

Persoonlijk

Marja vindt het belangrijk om tijd met familie en vrienden door te brengen. Hiernaast houdt ze van fotograferen, wandelen en reizen.

Vereniging

-Vereniging voor arbeidsrecht

-Vereniging De Jonge Balie te Gelderland

mr. Ahmed (A.) Achouitar
Advocaat

Ahmed heeft rechtswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Tilburg met als accent privaatrecht. Begin 2016 heeft Ahmed een student-stage gelopen bij ons kantoor en daarna is hij aansluitend in dienst getreden als juridisch medewerker. In juli 2018 is Ahmed beëdigd als advocaat.

Ahmed beschikt over de Marokkaanse taal en kan daardoor ook Marokkaans sprekende cliënten uitstekend bedienen.

Opleiding

Nederlands recht afstudeerrichting Privaat recht Universiteit van Tilburg, 2015

Persoonlijk

In zijn vrije tijd is Ahmed fervent voetballer en voetballiefhebber. Ook fitnest hij graag.

Vereniging

-Vereniging voor arbeidsrecht

-Vereniging De Jonge Balie te Gelderland

Kantoornieuws

Inmiddels heeft Marja de Beroepsopleiding Advocaten met goed gevolg afgerond. Begin september 2018 heeft zij het door haar behaalde certificaat in ontvangst mogen nemen.

Wij zijn erg trots op Marja en feliciteren haar hierbij met het bereiken van deze volgende stap in haar carrière.

certificaat

Na twee jaar bij Kop Advocaten werkzaam te zijn geweest als juridisch medewerker wordt Ahmed op 27 juli 2018 beëdigd als advocaat. Wij feliciteren Ahmed met deze belangrijke stap in zijn carrière!

Hiernaast zijn wij trots om te kunnen aankondigen dat Maida haar stageperiode met goed gevolg heeft afgerond en binnenkort bij Kop Advocaten werkzaam zal zijn als advocaat-medewerker.

Inmiddels heeft Maida de Beroepsopleiding Advocaten met goed gevolg afgerond. Begin maart 2018 heeft zij het door haar behaalde certificaat in ontvangst mogen nemen.


Wij zijn erg trots op Maida en feliciteren haar hierbij nogmaals met het bereiken van deze volgende stap in haar carrière.

Kop Advocaten bestaat inmiddels al weer 4 jaar. In die 4 jaar hebben wij veel cliënten kunnen helpen bij hun zoektocht naar het recht.

Om een ieder up to date te houden komen wij binnenkort met een vernieuwde website www.kopadvocaten.nl en met een te geven cursus actualiteiten arbeidsrecht. Deze cursus zal in de maand december 2017 en januari 2018 gegeven worden.

“Was even wennen (aan elkaar natuurlijk) Voorop staat natuurlijk het advies vanuit het juridisch kader, maar daarnaast staat de interesse in de persoon volledig voorop. De situatie waarbinnen en waardoor wordt daarmee volwaardig meegenomen in het traject. Daarmee komt de oplossing vanzelf dichterbij”.